Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon szolgáltatásai
Alakformálás, Fogyasztás, Testkezelések Testkezelések
Masszázs, Testmasszázs
Masszázs, Testmasszázs Masszázs, testmasszázs
IPL villanófényes szőrtelenítés
IPL lézeres kezelések IPL lézeres kezelések
Professzionális kozmetika, Kozmetikai kezelések
Kozmetika, Kozmetikus Kozmetika

Manikűr, Pedikűr Kézápolás, Lábápolás

Műköröm építés Műköröm

Menyasszonyi frizurák, Kontyok, Esküvői smink, Esküvői műköröm Esküvőre készülve

Kismama szépségápolás Kismama szépségápolás

Férfi szépségápolás Férfi szépségápolás

Szépségszalon akciók
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Arcfiatalítás, Arcfiatalító kezelés

Arcfiatalítás, Arcfiatalító kezelések

Szépségvarázs - Arcfiatalítás, Arcfiatalító kezelésekA kor előrehaladtával a bőr elveszíti rugalmasságát, életerejét. A bőr ráncosodik. E folyamat késleltetésére, megelőzésére alkalmazzuk a ránctalanító, arcfiatalító kezeléseket. Az arcfiatalító kezelés során nagy hangsúlyt fektetünk a bőr anyagcseréjének fokozására, hidratálására, feszesítésére. Számos olyan kozmetikumot használunk, amely ezeket a folyamatokat segítik elő.


Arcfiatalításról bővebben lent

Szakember

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Somkereki Gabriella - kozmetikus: 06 20 337 37 61

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (XVIII. kerület)
www.varazsszalon.hu

Arcfiatalítás, Arcfiatalító kezelések

A masszázs során tápláló krémet használunk, melyhez esszenciális olajokat adunk hozzá. A leghatásosabb eljárást, az ultrahanggal való hatóanyag bevitelt használjuk. Egyaránt a bőrbe juttaja a zsíros és vizes fázisú anyagokat is. Tápláló anyagokként ampullákat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe.

Tápláló pakolásként krémmaszkokat, gumimaszkokat alkalmazunk, melyek elősegítik a bőr életerejének, anyagcseréjének a fokozását, a bőr rugalmasságának a visszanyerését, hidratáltságának optimalizálását.

Hidratáló kezelés

Mint az Óceán vize... oly sok vizet képes pótolni a speciális hidratáló program azok számára ajánljuk, akik gyakran szenvednek a dehidratált bőr tipikus tüneteitől, mint bőrviszketés, pikkelyesedés, szárazság, fakó tónus, bőrviszketés, bőrhámlás és piros foltok.

Legfontosabb célja a vízhiány pótlása, valamint a sejtek vízmegtartó kapacitásának növelése, amit a Trehalose (cukor) pótol, míg a Silanol megköti a vízmolekulákat vízburkot alkotva a sejtek körül.

A kezelés minden fázisában aktív hatóanyagot tartalmazó termékeket használunk. Tisztítás után nagy koncentrációjú szérumot juttatunk a bőrbe, majd hidratáló masszázs következik. Ezt követi egy tápláló hatású maszk felhelyezése, majd a kezelést egy bőrvédő, hidratáló emulzióval zárjuk.

A kezelést követően a dehidratált bőrre jellemző kellemetlen tünetek megszűnnek, a bőr hidratáltsága hosszan megmarad.

Egyensúlyhiányos, zsíros bőr kezelése

A faggyúmirigyek túlzott működése következtében a bőr zsíros, fénylik, pattanásos, gyulladt, nehezen lélegzik, gyakran vízhiányossá válik, ami előbb vagy utóbb ráncosodáshoz vezethet.

Anti-ageing kezelések

Az öregedést senki sem tudja megakadályozni. Ám hogy öregen is ápoltak és fiatalosak legyünk, arra azért képesek vagyunk. Ehhez a professzionális bőrápolás számos hatékony terméke áll a rendelkezésünkre.

Napjaink legkedveltebb kezelései a sejtregeneráló, vitalizáló, bőrfiatalító és feszesítő kezelések. A kezeléseknek kettős célja van: a fiatalabb korosztálynak megelőzés képpen, míg az idősödő Vendégeknek regeneráló, bőrfiatalító jelleggel kínálom a kezeléseket, amelyek lehetnek:

Bőrfiatalító-sejtregeneráló kezelés gyümölcspelyhekkel (narancs, mangó, sárgabarack kivonat), C-vitamin.

Vitalizáló-sejtregeneráló kezelés növényi pelyhekkel (olíva olaj, spenót, borsóból készült enzimkivonat), A-B-és C-vitaminokban gazdag növényi pelyhekkel

Sejtregeneráló-bőrfeszesítő kezelés nagy koncentrációjú, tápláló szérummal és a bőr tömörségét fokozó édes mandula kivonatot tartalmazó termékkel

Luxus arckezelések

Ezek a kezelések különleges és drága hatóanyagokkal és nagy szakmai tapasztalatot igénylő kezelési metódusokkal alkalmazhatóak. A hatóanyagok monodózisos kiszerelésűek (1 lépéshez 1 adag hatóanyag ampullában), lépésről lépésre juttatjuk be a bőrbe nagy gondot fordítva a kényeztetésre és manualitásra.

Szakember

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Somkereki Gabriella - kozmetikus: 06 20 337 37 61

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (18. kerület)
www.varazsszalon.hu

 

 

 

 


Arcfiatalítás, Szemránc kezelés
Arcfiatalítás, Ránctalanítás
Ránctalanítás, Bőrfiatalítás
Smink, Alkalmi smink

Gyorslinkek az oldalon belül
   
Látogasson el Szépségszalonunkba! Várjuk szeretettel!
SevenArt - Webdesign
© Copyright 2008-2017 - Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonSzépségszalon, Fogyasztószalon, Kozmetika - 1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. -  18. kerület
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon franchise hálózat építés