Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon szolgáltatásai
Alakformálás, Fogyasztás, Testkezelések Testkezelések
Masszázs, Testmasszázs
Masszázs, Testmasszázs Masszázs, testmasszázs
IPL villanófényes szőrtelenítés
IPL lézeres kezelések IPL lézeres kezelések
Professzionális kozmetika, Kozmetikai kezelések
Kozmetika, Kozmetikus Kozmetika

Manikűr, Pedikűr Kézápolás, Lábápolás

Műköröm építés Műköröm

Menyasszonyi frizurák, Kontyok, Esküvői smink, Esküvői műköröm Esküvőre készülve

Kismama szépségápolás Kismama szépségápolás

Férfi szépségápolás Férfi szépségápolás

Szépségszalon akciók
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Mikrodermabráziós stria kezelés

Stria kezelés mikrodermabráziós bőrcsiszolással

Szépségvarázs - Striák, Terhességi csíkok kezelése bőrcsiszolássalA mikrodermabrázió a bőrregenerálás, bőrfiatalítás leghatásosabb és legmodernebb módja. Striák nem csak a hölgyekenél alakulnak ki. A mikrodermabráziós kezelés, bőrregenerálás alapelve, hogy a felső hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képzésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által az alsó rétegben felerősödik a fiatal, élő bőrsejtek képződése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak és lépésről lépésre pótolják a károsodott szöveteket.

A kezelés során a bőrcsiszolás az első lépések közé tartozik, amit elvégzünk, ezután következik a megfelelő hatóanyagok bejuttatása, hogy a sejteket megújulásra serkentsük, majd különböző pakolással zárjuk mindegyik kezelést. A mikrodermabrázió egy egyszerű, fájdalommentes és gyors bőrmegújító eljárás. Az elégedettség foka pedig a kezelések számával arányosan nő. A kezelések közötti időszak 7 és 14 nap között változik. A kezelt problémától függően, átlagosan minimum 6 kezelés javasolt.


Terhességi csíkok, striák mikrodermabráziós kezeléséről bővebben lent

Szakember

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Klein Viktória: 06 20 410 27 49

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (XVIII. kerület)
www.varazsszalon.hu

Striák mikrodermabráziós kezelése

A mikrodermabráziós bőrcsiszolás működési elve: gyémánt fej segítségével távolítjuk el az elhalt hámsejteket, miközben egy vákuum beszippantja a bőrt, így ezáltal még hatásosabb lesz a kezelés.

Szépségvarázs - Striák, Terhességi csíkok eltüntetése mikrodermabrázióval A mikrodermabráziós bőrcsiszolás folyamán nem keletkeznek sebek, mivel a bőrt megfelelő mélységben "radírozzuk" le, finom, steril gyémánt szemcsék segítségével. Ez garantálja Vendégeinknek, hogy a kezelés azt az eredményt célozza meg amelyre a Vendég vágyik! A bőrben energia-feltöltődés megy végbe és újra megerősödve fiatal, friss sejtek képződnek.

A kezelés eredménye azonnal látható és a bőr belülről regenerálódik. A kezelés során a csiszolás az első lépések közé tartozik, amit elvégzünk, ezután következik a megfelelő hatóanyagok bejuttatása, hogy a sejteket megújulásra serkentsük, majd különböző pakolással zárjuk mindegyik kezelést.

A mikrodermabrázió egy egyszerű, fájdalommentes és gyors bőrmegújító eljárás. Az elégedettség foka pedig a kezelések számával arányosan nő. A kezelések közötti időszak 7 és 14 nap között változik. A kezelt problémától függően, átlagosan minimum 6 kezelés javasolt. Férfiaknál és hölgyeknél egyformán alkalmazható.

Mi is az a stria

Szépségvarázs - Bőrrepedések, Striák, Terhességi csíkok kezeléseA striák, csíkok akár tinédzser korban is jelentkezhetnek a hirtelen növekedés, hízás vagy a hormonok szeszélyes játéka következtében, vagy akár izomépítés alatt, ahogy az izmok hírtelen növekedésnek indúlnak és megrepesztik a bőrt. De természetesen a hajlam is közrejátszhat a kialakulásukban. Ezek a striák általában vékonyak, és az idő múlásával, felnőttkorra hamar kihalványodnak, általában a combon, fenéken, derékon, felkaron és mellkason jelentkeznek.

Terhesség alatt akaratlanul alakulhatnak. Ezek a striák, terhességi csíkok vastagabbak, lilák, akár egy centi szélesek is lehetnek. A még könnyen eltüntethető csíkok frissek, onnan lehet felismerni őket, hogy pirosak vagy rózsaszínek. A drasztikus fogyókúrák sem tesznek jót, hiszen utánuk általában gyors hízás jön létre, amit nem bír ki bőrünk.

Striák kialakulásának megelőzése

A stria voltaképp a bőr kötőszövetének a szakadása! A kollagén és elasztin rostok sérülnek a bőrben, ezeket kell regenerálni és folyamatosan rugalmasan tartani. Próbáljunk megelőzni a hirtelen hízást, vagy a túl erős, gyors izomfejlődést! Rendszeresen ápoljuk a bőrünket erre megfelelő hatóanyagokkal és fogyasszunk sok folyadékot, hogy a bőr folyamatosan hidratált legyen.

Striák kezelése, terhességi csíkok Sajnos a már megjelent csíkok ellen nincs semmilyen gyógymód, azonban léteznek módszerek, amivel talán halványítani lehet őket. A striákat, terhességi csíkokat végleg eltüntetni lehetetlen, de halványítani, csökkenteni a vastagságukat, vagy színüket halványítani lehet. Amikor kisbabát vár a legtöbb, amit tehet, hogy terhesség alatt erős melltartót vesz, zsírosabb hidratáló testápolót használ és gyakran masszírozza combjait, melleit és a végtagokat.

Szakember

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Klein Viktória: 06 20 410 27 49

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (18. kerület)
www.varazsszalon.hu

 

 

 

 


Terhességi csíkok kezelése mikrodermabrázióval
Striák, Terhességi csíkok elleni kezelés
Striák kezelése, Terhességi csíkok eltüntetése
Bőrszakadások, Stria kezelés bicepszen, mellkason

Gyorslinkek az oldalon belül
   
Látogasson el Szépségszalonunkba! Várjuk szeretettel!
SevenArt - Webdesign
© Copyright 2008-2017 - Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonSzépségszalon, Fogyasztószalon, Kozmetika - 1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. -  18. kerület
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon franchise hálózat építés