Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon szolgáltatásai
Alakformálás, Fogyasztás, Testkezelések Testkezelések
Masszázs, Testmasszázs
Masszázs, Testmasszázs Masszázs, testmasszázs
IPL villanófényes szőrtelenítés
IPL lézeres kezelések IPL lézeres kezelések
Professzionális kozmetika, Kozmetikai kezelések
Kozmetika, Kozmetikus Kozmetika

Manikűr, Pedikűr Kézápolás, Lábápolás

Műköröm építés Műköröm

Menyasszonyi frizurák, Kontyok, Esküvői smink, Esküvői műköröm Esküvőre készülve

Kismama szépségápolás Kismama szépségápolás

Férfi szépségápolás Férfi szépségápolás

Szépségszalon akciók
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Smink, esküvői smink, alkalmi smink

Smink, Alkalmi smink, Esküvői smink

Szépségvarázs - Alkalmi smink, Esküvői sminkA sminkelés során az arc előnyös tulajdonságait kihangsúlyozzuk, a hibákat palástoljuk. A sminket befolyásolja az alkalom, az évszak, ruha, szemszín és még sok minden más dolog. Célunk, hogy minden Vendégünk megtalálja a hozzá legjobban illő professzionális szépítőszereket, dekorkozmetikumokat. Természetesen, ahogy mindenkinek más szín, forma, kiemelés illik arcához, szeméhez, szájához.

Egyénre szabott sminkoktatást

Szépségvarázs - Egyéni smink oktatásMinden egyes Vendégnek a karakteréhez illő sminket mutatjuk be a következő képpen. Saját anyagainkkal dolgozunk. Az arc egyik felét kozmetikusunk csinálja, miközben a Vendég nézi magát a tükörben. Kozmetikusunk lépésől lépésre meséli, hogy mit csinál és mit, miért csinál. Ezek után az arc másik oldalát a Vendég maga csinálja, és közben kozmetikusunk megint minden fontos lépést megismétel.

Az oktatás egy nappali, 2-3 szemhéjszínből álló sminket tartalmaz, amit bárki otthon saját kezűleg meg tud csinálni. Oktatás ideje: 1,5 óra. Ára: 5.500.- forint (alkalmanként) amely tartalmazza az anyagot is. Ha a Vendégnek szüksége van további gyakorlásra, vagy új trendeket, új különbőző alkalmakra készíthető sminkeket szeretne elsajátítani, lehetőség van újabb oktatásokra, akár tanfolyam szerűen is.


Sminkről, alkalmi sminkről bővebben lent

Szakember

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Somkereki Gabriella - kozmetikus: 06 20 337 37 61

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (XVIII. kerület)
www.varazsszalon.hu

Smink, Alkalmi smink

Szépségvarázs - Smink, Alkalmi sminkSegítséget nyújtunk, mindazoknak, akik szeretnék otthonukban is alkalmazni a sminktrükköket, hogy szebbek és ezáltal magabiztosabbak legyenek a hétköznapokban.

Az alkalmi smink illetve az esküvői smink kiválasztását általában a kozmetikában szoktuk a kedves Vendégel megbeszélni, hiszen náunk minden dekorkozmetikum kéznél van, akár egy olyan szín, aminek a használatára eddig még nem is gondolt a Vendég, viszont a különleges alkalomhoz, ruhához igazán illik.

A pattanásos, mitesszeres bőrt tanácsos pár nappal az alkalom előtt kitisztítani. A szemöldök formázásáról se feledkezzünk el.

Esküvői smink

Rövid konzultáció a Menyasszonnyal, majd a ruhához, arctípushoz, személyes kisugárzásához leginkább illő próbasmink elkészítése. Mesterfogások elsajátítása a smink esetleges korrekciójához. A smink látványa natúr, szolid, visszafogott színekben harmóniát tükröző legyen.

A sminkelés tízparancsolata

Első
Sminkelés előtt alapos arctisztítás, szennyeződések eltávolítása, tonizálás.

Második
Alapozás előtt hidratálás, ezzel megelőzzük a bőr kiszáradását.

Harmadik
Az alapozás a bőrünk színének megfelelő, professzionális alapozóval történjen. A szép alapozást vékony, de alapos fedéssel tudjuk elérni. Ehhez válasszunk alapozásra alkalmas szivacsot.

Negyedik
A púderezés. A legjobb eredményt porpúderrel érhetjük el, nagy ecsettel egyenletesen oszlassuk el az arcon. Eredmény: tartós smink, matt arc.

Ötödik
Szemöldökceruzával korrigálhatjuk szemöldökünk hibáit. Vigyázzunk, hogy a hatás itt is természetes maradjon! Színe legyen azonos a haj-, vagy a szemöldök színével.

Hatodik
A pirosító vitalizáló hatású és formálja arcunkat. Ebből is hasonlóan, mint az alapozóból minimális mennyiséget vigyünk fel!

Hetedik
Mielőtt felvinnénk szemhéjpúderünket, szemceruza segítségével a szemhéj közepétől a külső sarok felé, majd visszatérve a középponthoz húzzunk egy kontúr vonalat a szem belső feléig ezzel a lépéssel tartósabb sminket érünk el. A berajzolt vonalat fültisztító pálcikával el tudjuk dolgozni, így az erős kontúron finomítani tudunk.

Nyolcadik
Smink, Menyasszonyi sminkA szemhéj festésekor világos, sötétes és egy köztes színt használjunk. A szemhéj belső zugába vigyük fel a világos tónust, a szemhéj külső zugába a sötétebb árnyalatot, majd középre egy élénk színt. Végül fültisztító pálcikával mossuk össze a színek kontúrjait. Vadabb hatást érhetünk el, a sötétebb árnyalatot kifelé és felfelé vigyük fel, esetleg az alsó szemhéj vonalát is kiemelhetjük, például fekete színnel.

Szemüvegesek esetében a mínuszos lencsék kicsinyítik a szemet, ezért olyan színekre, árnyalatokra van szükségük, melyek optikailag megnagyobbítják szemüket. Ilyenek a világos színek: a fehér, rózsaszínes, esetleg a barna világos árnyalatai. Ezek a színek bátran használhatóak a szürke hétköznapokon is!

Akik pluszos lencsét viselnek, sötét színekkel kell hogy kísérletezzenek, hiszen a pluszos lencse nagyobbítja a tekintetet és kiemeli az apróbb hibákat. Ezért előnyös a sötétebb korrektor, illetve a krémesebb alapozó és szemhéjpúder alkalmazása is. A fekete szemtus használatát nem ajánlom.

Ha szemüvegkereted színes, csak óvatosan sminkeld magad, bánj finoman a színekkel!

Kilencedik
A szempilla spirálozás során, a szebb hatás érdekében jobbra és balra is mozgassuk az ecsetet. Egy nappali sminkhez érdemes fekete szempillaspirált használni, a különlegesebb színeket tartogassuk más alkalmakra.

Tizedik
Rúzs, Alkalmi sminkA száj kiemelés, szájfényezés, rúzsozás. Sokan vannak azonban, akik nem kedvelik a rúzs használatát. Amennyiben Ön is közéjük tartozik, ajánlom a pasztellszíneket, vagy szájfény használatát. Először kontúrceruzát használunk itt is, így szánk esztétikai hibáit könnyen korrigálhatjuk. Vékony szájat nagyon szépen ki lehet emelni, ha a kontúron kívül halványan fehér kontúrt is teszünk, amit a szájkontúrral összemosunk. A rúzs tovább fennmarad, ha az első rétegre kevés porpúdert viszünk fel, majd újabb réteget teszünk rá ugyanabból az árnyalatból. Ügyelj a rúzsodra! Semmi sem kiábrándítóbb, mint az elkent kontúr vagy a rúzsos fog!

Szakember

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Somkereki Gabriella - kozmetikus: 06 20 337 37 61

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (XVIII. kerület)
www.varazsszalon.hu

 

 

 

 


Alkalmi smink, Alkalmi sminkek
Alkalmi smink, Sminkelés
Professzionális smink, Alkalmi smink
Műszempilla felrakás

Gyorslinkek az oldalon belül
   
Látogasson el Szépségszalonunkba! Várjuk szeretettel!
SevenArt - Webdesign
© Copyright 2008-2017 - Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonSzépségszalon, Fogyasztószalon, Kozmetika - 1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. -  18. kerület
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon franchise hálózat építés