Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon szolgáltatásai
Alakformálás, Fogyasztás, Testkezelések Testkezelések
Masszázs, Testmasszázs
Masszázs, Testmasszázs Masszázs, testmasszázs
IPL villanófényes szőrtelenítés
IPL lézeres kezelések IPL lézeres kezelések
Professzionális kozmetika, Kozmetikai kezelések
Kozmetika, Kozmetikus Kozmetika

Manikűr, Pedikűr Kézápolás, Lábápolás

Műköröm építés Műköröm

Menyasszonyi frizurák, Kontyok, Esküvői smink, Esküvői műköröm Esküvőre készülve

Kismama szépségápolás Kismama szépségápolás

Férfi szépségápolás Férfi szépségápolás

Szépségszalon akciók
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

IPL VILLANÓFÉNYES kezelések

IPL villanófényes kezelések

Szépségvarázs - IPL villanófényes gép iPulse i200 Az iPulse villanófénnyel kedves Vendégeinknek lehetősége van szalonunkban fájdalommentesen megszabadúlni a nem kívánt szőrszálaktól, a pigmentfoltoktól, a szétpattant hajszálerektől és a pattanásaikat eltüntetni.

IPL lézeres szolgáltatásaink

IPL villanófényes végleges szőrtelenítés,
IPL pattanásos bőr kezelés,
IPL pigmentfolt kezelés,
IPL hajszálér kezelés.

Árlista (IPL lézeres kezelések)

IPL lézeres kezelése teljes árlista.

Szakember

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Somkereki Gabriella - kozmetikus: 06 20 337 37 61

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (XVIII. kerület)
www.varazsszalon.hu

Az IPL kezelésekről bővebben

IPL villanófényes szőrtelenítésA végleges szőrtelenítés kezelései során egy IPL villanófényes szőrtelenítő gépet használunk. A kezelések gyorsak és fájdalommentesek, maximum enyhe csípő érzést tapasztalhatunk.


Hajszálerek, rosacea eltávolításaAz ér eredetű foltok, rosacea, hajszálér-tágulatok kezeléséhez is alkalmazható a villanófényes lézer. A kezelés során lehűtött, átlátszó gélt (pl. ultrahang zselét) viszünk fel a kezelendő felületre.


Szeplők, pigmentfoltok eltüntetéseA jóindulatú pigmentált foltok kezeléséhez is tökéletesen alkalmazható a villanófényes technika, a kezelés alatt bármilyen kényelmetlenség csökkentésének érdekében, lehűtött, átlátszó gélt viszünk fel a bőrre.


Pattanásos bőr kezeléseAz pattanásos bőr kezelésekor a faggyúmirigyek körül levő gyulladás kifejezett mérséklődését váltja ki a speciális lézer, így csökkenti a faggyútermelést, elpusztítja a gyulladást kiváltó baktériumokat.


Az IPL technológia előnyei - iPulse i200

A speciális levédett technológiának a leglényegesebb elemei a különleges négyszög impulzus és a bi-xenon lámpa-elrendezés. A négyszög impulzus lehetővé teszi, hogy a xenonlámpából csak a kezelés szempontjából hasznos hullámhosszú fény lépjen ki, amelynek következtében kiküszöbölhetővé válik a "káros" sugárzást eltávolító szűrők alkalmazása és feleslegessé válik a komplikált hűtőrendszerek szükségessége is. Emellett a szűrők által okozott energiaveszteség nélkül a szűrővel működő gépekhez képest alacsonyabb energiaszintek mellett is maximálisan hatékony kezeléseket képes végezni és az alacsonyabb energiaszint miatt a kezelés is sokkal kellemesebbé válik a Vendégek számára.

Az iPulse rendszer egy egyedülálló áramkört használ, ami képes állandó áramerősséget létrehozni. A négyszög impulzus ideje alatt, az állandó áramerősségnek köszönhetően csak az optimális spektrum jön létre. Ennek eredményeként minimális az energiaveszteség és így az iPulse rendszer sokkal alacsonyabb energiaszinten képes eredményesen működni. További előnye, hogy kiküszöbölhetővé teszi a drága és bonyolult fényszűrők használatát, mivel csak optimális hullámhosszú fény keletkezik.

IPL villanófényes kezelés arcon

A maximális hatékonyság mellett az iPulse rendszer a legoptimálisabb kezelési körülményeket képes nyújtani. A nagy felületű kezelőfej használatával természetesen jelentősen csökken a kezelési idő és az alacsonyabb energiájú villanások használatával a kezelések minden kellemetlenségtől mentesek. A fentiekből adódik, hogy miért tartják a páciensek az iPulse i200 géppel végzett kezeléseket sokkal kevésbé kellemetlennek, mint akár a hagyományos szőrtelenítő módszereket (gyantázás például) akár a konvencionális IPL gépekkel történő kezeléseket.

Biztonságos minden bőrtípusnál!

Gyakran a hagyományos IPL gépeknél a kevésbé kontrasztos szőrszín/bőrszín jellemzőkkel rendelkező páciensek esetén a kezelések nem voltak elég hatásosak vagy kifejezett diszkomfort érzéssel jártak. Az iPulse technológia a bőrszínnek megfelelő hőprofilt hozza létra a bőr felszínén automatikusan, így minden bőrszín, bőrtípus esetén biztonságosan és hatékonyan végezhetjük el a kezeléseket.

Szakember

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Somkereki Gabriella - kozmetikus: 06 20 337 37 61

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (XVIII. kerület)
www.varazsszalon.hu

 

 

 

 


IPL villanófényes végleges szőrtelenítés
IPL pattanásos bőr kezelése
IPL szeplők, Pigmentfoltok eltüntetése
IPL hajszálerek, Rosacea eltávolítása

Gyorslinkek az oldalon belül
   
Látogasson el Szépségszalonunkba! Várjuk szeretettel!
SevenArt - Webdesign
© Copyright 2008-2017 - Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonSzépségszalon, Fogyasztószalon, Kozmetika - 1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. -  18. kerület
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon franchise hálózat építés