Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon szolgáltatásai
Fogyás, Fogyasztás, Testkezelések Testkezelések
Masszázs, Testmasszázs
Masszázs, Testmasszázs Masszázs, testmasszázs
IPL villanófényes szőrtelenítés
IPL lézeres kezelések IPL lézeres kezelések
Professzionális kozmetika, Kozmetikai kezelések
Kozmetika, Kozmetikus Kozmetika

Manikűr, Pedikűr Kézápolás, Lábápolás

Műköröm építés Műköröm

Menyasszonyi frizurák, Kontyok, Esküvői smink, Esküvői műköröm Esküvőre készülve

Kismama szépségápolás Kismama szépségápolás

Férfi szépségápolás Férfi szépségápolás

Szépségszalon akciók
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Kismama szépségápolás

Kismama szépségápolás

Szépségvarázs - Kismama szépségápolásA "babavárás" jelentős testi, lelki és fizikai változásokkal jár, így a szépségápolás szempontjából is különös figyelmet igényel. Íme néhány kezelési ötlet, amelyek a terhesség teljes ideje alatt segíthetünk a kismamának, hogy javuljon a közérzetük és a lehető legkellemesebben érezzék magukat e kilenc hónap alatt.

A kezeléseket álatalában 3 csoportra, azaz 3 harmadra osztjuk. A terhesség első, második, harmadik harmadára, mivel mint testileg, mind lelkileg e három szakaszban más célterületeket kell figyelembe vennünk, hogy a maximális ellazulást, pihenést biztosítani tudjuk a szépségszalonunkban a Kismamáinknak.

A TERHESSÉG ELSŐ HARMADÁBAN

Terhesség első harmadBár első látásra nem ez a három hónap hozza meg a legtöbb testi változást, mégis a legtöbb kismamának igen kellemetlen. A hormonok egyszerre idéznek elő rengeteg lelki és fizikai változást: hányinger, ólmos fáradtság, álmosság napközben vagy hirtelen fellépő éhség jellemzi a terhesség első szakaszát. Ezek a változások időnként "porcelánfehér" arcszínt kölcsönöznek.

Kozmetika

Kozmetikai kezelések terhesség alatt Üdítően hat az összetett bőrtisztítás - hosszú arcmasszírozással -, javul tőle a vérkeringés és a Kismama arcszíne megint üdévé varázsolható. A kismamának kifejezetten kényeztető illetve vitaminokat és ásványi anyagokat potló kezeléseket állítottunk össze. A kozmetikai kezelés alatt ellazul a tarkó és a váll, ahol az izmok feszültté, kötötté válnak - különösen ebben az időszakban.

Az otthon ápolás is egyaránt fontos a nyak és a dekoltázs rugalmasságának visszaállítása a bőrtípusnak megfelelő krémmel! Célszerű hetente egyszer az arcbőrt leradírozni, és az így megtisztított bőrt magas víztartalmú krémmel kényeztetni. Semmi nem szüntetheti meg ennél jobban a bőr szürkeségét és a szövetek rugalmatlanságát.

Kozmetikai kezelésekről bővebben >>

A TERHESSÉG MÁSODIK HARMADÁBAN

Jöhet a terhesség legvidámabb és legkényelmesebb szakasza. A hormonok már lecsillapodtak, a test pedig még csak alig gömbölyödik.

Kozmetika

A kozmetikai arckezelés ilyenkor is jótékony hatású. A szervezet által nagy mennyiségben termelt ösztrogén előidézheti a bőr kiszáradását, ezért most már figyelni kell a hidratálásra és a vízvisszatartásra.

Kozmetikai kezelésekről bővebben >>

Testmasszázs

Kismama masszázs terhesség alattHatékony segítség lehet a vízvisszatartás ellen a masszázs. Illóolajat használva, a hasat kikerülve hosszú körkörös mozdulatokal finoman átdolgozzuk a lábakat, karokat, oldalra fekve pedig a hátat a farizomot és a csipőt. Egy ilyen simogató, kényeztető masszázstól a Kismama és a Kisbaba is jól fogja érezni magát.

Az a Kismama, aki eddig még nem tette meg, ebben a harmadban már mindenképpen használjon testápoló olajat vagy bőrtápláló krémet. Ezáltal rugalmasabb lesz a bőr és megelőzhető a terhességi csíkok kialakulása. Mielőtt a bőrbe bemasszírozná, apró, csipkedő mozdulatokkal dolgozza át a megfelelő területeket, mert ezzel is növelhető a hatékonyság.

Masszázsról bővebben >>

A TERHESSÉG HARMADIK HARMADÁBAN

Tehesség harmadik harmadA kilók kezdik húzni a gerincoszlopot és terhelik az ereket, a Baba egyre nagyobb helyet foglal el a hasüregben, az anya nem tud elaludni. Egyáltalán nem meglepő, hogy ilyenkor a fáradtság és a nehéz lábakkal való bajlódás a mindennapok részeivé válnak. A korábban legtermészetesebb mozulatok, pozíciók is többnyire megerőltetővé, kényelmetlenné válnak.

Kozmetika

Segítségnyújtás otthoni bőrápoláshozÁltalában az utolsó pillanatokat is kihasználva rövidke kényeztetésekkel tudunk kedveskedni. Az utolsó harmadban érdemes figyelembe venni, hogy miután a megszületik Kisbabánk, nehezebb lesz időtszakítani bőrünk ápolására. Ilyenkor érdemes otthoni ápolásra kikérni a kozmetikus véleményét, hogy miként szabályozhatjuk és ápolhatjuk arcbőrünket.

Kozmetikai kezelésekről bővebben >>

Testmasszázs

Ilyenkor a legapróbb kényeztetés is aranyat ér. Mindenekelőtt a lazításra kell helyezni a hangsúlyt. A megterhelt gerincoszlopnak igen jót tesz a hátmasszírozás.

Masszázsról bővebben >>

Manikűr, padikűr, műköröm

Kismama kézápolás a terhesség alattA fáradt, sok esetben enyhén bedagadt kéz- és lábfej is babusgatásra szorul: akár manikűrrel és pedikűrrel egybekötött frissítő, hosszú ideig tartó kéz és lábmasszírozás. Természetesen úgy ütemezzük a kényeztetést, hogy még kellemes időtöltés legyen, nem megterhelő a szervezetnek. Ha gondoljuk ketté is választhatjuk és kétszeri találkozásra kényeztethetjük magunkat.

A szüléshez közeledve érdemes eltávolítani a hosszú (mű)körmöket, mert megsérülhet tőlük a Baba, és nehezen tarthatók tisztán. Műkörmözés közben feltétlenül ügyeljünk a szellőztetésre!

Manikűr, padikűr, műkörömről bővebben >>

Teljeskörű Kismama szépségápolás megszervezése

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Klein Viktória: 06 20 410 27 49

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (18. kerület)
www.varazsszalon.hu

 

 

 

 


Speciális kismama masszázs
Fejmasszázs, Nyakmasszázs kismamáknak
Kismama manikűr, Kismama pedikűr
Kényeztető kezelések, Arckezelések kismamáknak

Gyorslinkek az oldalon belül
   
Látogasson el Szépségszalonunkba! Várjuk szeretettel!
SevenArt - Webdesign
© Copyright 2008-2017 - Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonSzépségszalon, Fogyasztószalon, Kozmetika - 1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. -  18. kerület
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon franchise hálózat építés