Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon szolgáltatásai
Alakformálás, Fogyasztás, Testkezelések Testkezelések
Masszázs, Testmasszázs
Masszázs, Testmasszázs Masszázs, testmasszázs
IPL villanófényes szőrtelenítés
IPL lézeres kezelések IPL lézeres kezelések
Professzionális kozmetika, Kozmetikai kezelések
Kozmetika, Kozmetikus Kozmetika

Manikűr, Pedikűr Kézápolás, Lábápolás

Műköröm építés Műköröm

Menyasszonyi frizurák, Kontyok, Esküvői smink, Esküvői műköröm Esküvőre készülve

Kismama szépségápolás Kismama szépségápolás

Férfi szépségápolás Férfi szépségápolás

Szépségszalon akciók
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Műköröm, műköröm építés

Műköröm, műköröm építés

Szépségvarázs - Műköröm építés, Műköröm A műköröm napjainkban az igényes nők egyik ismérve. Természetesen nem csak műkörömmel tehetjük kezeinket ápolttá. Egy szakszerűen elkészített zselés vagy porcelán eljárás nem károsítja saját körmeinket, sőt megóvja azokat a sérülésektől, betöréstől, kényelmes, szép és tartós. A köröm növekedésétől függően 3-6 hetente szükséges újra elkészíteni. Azoknak a hölgyeknek is megoldást jelent, akiknek a körme bármilyen okból nem tud megnőni a fokozott igénybevétel, körömrágás miatt. Számos Vendég leszokott a körömrágásról, amióta műkörmöt visel.

Műköröm építés szolgáltatásaink

Zselés műköröm építés,
Porcelán műköröm építés,
Köröm díszítés.

Árlista (műköröm)

Műköröm építés teljes árlista.

Szakember

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Kiss Szilvi - manikűr, műköröm: 06 70 230 70 99

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (18. kerület)
www.varazsszalon.hu

Műköröm képek

- nagyításhoz vigye az egeret a kiválasztott kép fölé.

Átlátszó műköröm francia és lila véggelHegyes végű műköröm gyümölcs díszítésselFrancia hegyes végű köröm

Lila zselés műkörömLeopárd mintás műkörömEsküvői műköröm kristályokkal

Extra hosszú műkörömSzögletes díszített műkörömHosszú francia műköröm

További képek a Galériában, szerezzen új ötleteket körmeihez!


Műköröm - általános tudnivalók műköröm felhelyezése előtt

Körömbetegségek

A vírusos és gombás fertőzések szín- és alakváltozást okoznak a természetes körmön. Ha egy fertőzött körömre tennénk műkörmöt, tovább súlyosbítanánk annak állapotát, és nagy valószínűséggel a többi körömre is átterjedne a betegség. A saját egészségem megőrzésének érdekében sem vállalhatom ebben az esetben a műköröm felrakását. A diagnózis felállítása után azonnal szakorvoshoz kell küldeni a vendéget. Gyulladásos folyamatok, mechanikai sérülések esetén szintén további romlást idézhetnénk elő a köröm állapotában. Csakis a teljes gyógyulás után vállalhatjuk a körömépítést.

Klasszikus manikűr után három napon belül

A hagyományos vagy más néven klasszikus manikűr esetében a körömbőrt ollóval levágjuk. Fel kell hívni Vendégünk figyelmét arra, hogy ez után három napig tilos a műköröm készítése. Ennyi idő szükséges ugyanis a körömbőr visszatapadására. A körömbőr feladata az alatta lévő gyenge köröm kórokozók és vegyszerek elleni védelme. Ha ezt a bőröcskét felkaparjuk, és levágjuk, megszűnik a védelem, a kórokozók behatolhatnak, ezzel maradandó károsodást okozva. Az elvékonyított köröm körüli bőr könnyen kisebesedik, a vegyszerektől és a reszelőtől.

Hideg, nyirkos kéz és köröm

Ha vendégünk keze és körme hűvös, nyirkos, az elkészített műköröm nem lehet tartós, mert a köröm magas nedvességtartalma tapadási problémákat okoz. A műköröm széle felválik, alatta kórokozók telepedhetnek meg, gombásodás, algásodás jön létre.

Vírusos fertőzés a bőrön

A herpesz, az övsömör és a szemölcsök különböző fajtái nagyon fertőzőek. Terjedésükhöz a bőr legapróbb sérülése is elegendő. Munkavégzés közben akár észrevétlenül is okozhatunk kisebb sérüléseket magunk, vagy vendégünk bőrfelszínén, így a fertőzés terjedése csak úgy állítható meg, ha nem vállaljuk a műkörömkészítést, hanem azonnal szakorvoshoz küldjük vendégünket.

Egy kis érdekesség a műköröm történetéről

Zselés műköröm építésA körmök ápolása és kozmetikázása nem új keletű. Már i.e. 3000 maradtak fenn erre utaló feljegyzések. A történelmi korokban az ápolt, színezett vagy éppen extrém hosszúságú körmök viselése luxus volt, a gazdagság és a jólét szimbolizálására szolgált a magasabb társadalmi helyzetben élők körében. A műköröm sem újkori divat, hiszen már az ókori ember is különféle megoldásokat talált ki körmei hosszabbítására vagy pótlására. Egyiptomi fáraók hosszú, aranyozott pótkörmökkel igyekeztek isteneikhez hasonlóvá válni.

Kleopátra királynő ragasztóhoz hasonló anyaggal rögzített porcelán műkörmöket viselt. A nemesek körmeiket hennával díszítették. A királyok, királynők körmüket mélyvörösre, az alacsonyabb rendűek halvány színűre festették.

Zselés műköröm építés Már i.e. 3000 Kínában méhviaszból, zselatinból, tojásfehérjéből és gumiarábikumból készítettek körömfestéket. A kínai császárok i.e. 600 aranyra és ezüstre, a XV. századi Ming dinasztia tagjai pedig feketére és vörösre festették-, rizspapírral vagy selyemmel vonták be, porcelánporral erősítették körmeiket.

Az i.e. 500 az indiai nők körmeiket egy rovar váladékával, illetve hennával festették.

Később hosszú ideig csak a hennával való színezés maradt fenn körömápolási módszerként. Közel-Keleten, Észak-Afrikában és Törökországban a hennával való festés mind a mai napig alkalmazzák.

A görög kultúra legendás szépségimádata halvány nyomokban őrizte az egyiptomi hatást. Az ókori rómaiaknál és görögöknél eleinte csak a férfiak manikűrözték körmeiket, lábápolásra külön rabszolgákat tartottak. A kézkörmök festésére hennát, arany és ezüst színezéket használtak. A korai Róma, Babilon, és Egyiptom katonai vezérei ajkuk színével azonosra festették körmeiket csata előtt.

A középkor embere nem sokat törődött testápolással, majd a 15-16. században, a reneszánsz idején ismét előtérbe került a test, és annak ápoltsága.

Amerikában és Európában az iparosodás kezdetével a körömkozmetika is elterjedt. Eleinte bőrdarabkával polírozták, majd kínzóeszközre emlékeztető szerszámokkal hegyesre reszelték körmeiket.

A manikűr kíméletes módszere az 1830-as évektől vette kezdetét, amikor Párizsban Sitté doktor bőroldót és rózsafa pálcikát alkalmazott a körömbőr kezelésére. A körmök csillogását krémek, paszták alkalmazásával érte el. E módszer mai változatát nevezzük francia manikűrnek.

Az 1920-as évek közepe táján, az autólakkok kifejlesztése hozta magával a tartós körömlakkok kifejlesztését.

1932 gyökeres változást hozott a körömkozmetikában

Charles Revlon és kémikus testvére Joseph Revlon kifejlesztett egy átlátszó, a világon első pigment tartalmú körömlakkot. A pigmentek lehetővé tették a különböző színek létrehozását.

Az első műköröm 1934-ben került forgalomba, Chicagóban, amelyet egy fogorvos fejlesztett ki. Lehetővé tette ezzel, hogy a "körömrágóknak" is szép, ápolt "körmei" lehessenek.

Színes zseléAz ötvenes évek közepén a filmipar mindenben a tökéletességre törekedett, egészen a körmökig. A fogpótlások anyagára alapozva létrejöttek az első acryl alapanyagú műkörmök. A műköröm őrület a hetvenes években eléri Európát is. 1974-ben Dr. Nordström új technológiát vezet be a körömmodellezésben, amelyből a későbbiek során kifejlesztik az UV fényre kötő műköröm alapanyagot, a zselét.

A műkörömépítés technikája azóta is folyamatosan fejlődik és változik.

Szakember

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Kiss Szilvi - manikűr, műköröm: 06 70 230 70 99

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (18. kerület)
www.varazsszalon.hu

 

 

 

 


Hegyes végű műköröm építés
Körömdíszítések, Műköröm díszítés
Zselés műköröm építés esküvőre
Műköröm díszítés, Köröm díszítés

Gyorslinkek az oldalon belül
   
Látogasson el Szépségszalonunkba! Várjuk szeretettel!
SevenArt - Webdesign
© Copyright 2008-2017 - Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonSzépségszalon, Fogyasztószalon, Kozmetika - 1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. -  18. kerület
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon franchise hálózat építés