Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon szolgáltatásai
Alakformálás, Fogyasztás, Testkezelések Testkezelések
Masszázs, Testmasszázs
Masszázs, Testmasszázs Masszázs, testmasszázs
IPL villanófényes szőrtelenítés
IPL lézeres kezelések IPL lézeres kezelések
Professzionális kozmetika, Kozmetikai kezelések
Kozmetika, Kozmetikus Kozmetika

Manikűr, Pedikűr Kézápolás, Lábápolás

Műköröm építés Műköröm

Menyasszonyi frizurák, Kontyok, Esküvői smink, Esküvői műköröm Esküvőre készülve

Kismama szépségápolás Kismama szépségápolás

Férfi szépségápolás Férfi szépségápolás

Szépségszalon akciók
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Hajgyógyászat, hajápolás

Hajgyógyászat, Hajápolás

Szépségvarázs - Hajgyógyászat, HajápolásA hajgyógyászathoz azok a kozmetikai kezelések tartoznak, amelyek a fejbőr gyógyítását, egészségének helyreállítását szolgálják. Fodrászatunk lehetősége van Alfaparf hajápolókkal, fejbőrápolókkal megismerkedni, és ha úgy gondolja otthonában is szereté a regeneráló, gyógyító kúrát folytatni megvásárolhatja azokat szakemberünknél.


Hajgyógyászatról bővebben lent

Szakember

Fodrász neve - Fodrász, hajgyógyászElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Fodrász neve - fodrász: fodrász telefonszáma

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (XVIII. kerület)
www.varazsszalon.hu

Hajgyógyászatról bővebben

Hajgyógyászat, HajápolásA hajgyógyászat során, bizonyos esetekben, figyelembe kell venni az egész szervezet működését is. Sok probléma oka lehet testi, lelki állapotunk. Egyre nagyobb stressznek vagyunk kitéve, ez jelentkezik fejbőrünkön is. Szerencsére ma már a fodrászok számára is van lehetőség, hogy a különböző problémára megfelelő készítményeket ajánljanak Vendégeiknek, mert a szalonban történő kezelés folyamatosságot, rendszeres odafigyelést kíván.

Alapvetően négy fő csoportba sorolva beszélhetünk a problémákról.

  • Korpásodás,
  • Zsírosodás,
  • Száraz, töredezett haj,
  • Hajhullás.
Korpa, hajunk örök ellensége

Korpásodás, Korpás hajKorunk egyik leggyakrabban előforduló fejbőrrel kapcsolatos problémája a korpásodás. A felnőtt lakosságnak kb. 60%-a legalább egyszer találkozik ezzel a problémával. A fejbőr, akárcsak a testünket fedő bőr bármely más része, állandóan kopik, azaz a felszínéről eltávoznak az elszarusodott, elhalt sejtek, ugyanakkor az alsóbb bőrrétegekből sejtosztódás révén pótlódnak. Ez a természetes megújulási folyamat az egészséges bőrnél 28 napig tart, de a hámlás ritkán válik szabad szemmel láthatóvá.

A korpásodás kialakulásában több tényező játszhat szerepet: hormonális változások, fokozott faggyútermelődés, allergia, stressz, helytelen táplálkozás stb. A korpásodó emberek számára van egy jó hírünk és egy rossz. A rossz: a korpásodás hajlam kérdése, és sohasem lehet elmulasztani végérvényesen. A jó hír viszont az, hogy nagyon jó szerek vannak ma már a kordában tartására.

Zsíros haj illetve fejbőr

Hajgyógyászat, HajápolásA túlzott mennyiségű zsír sok negatív hatást von maga után: hajhullást, mikróbák és gombák megtelepedését, a fiziológiai pH érték elmozdulását. A túlzott zsírosodás gátolja a hajhagyma megfelelő ellátását és táplálását. A faggyúmirigy túltermel, visszafolyik a zsír a szőrtüszőbe, bekristályosodik, elzárja a hajhagymát. Ezáltal a hajhagyma nem jut tápanyaghoz és oxigénhez, a hajszál elvékonyodik és kialakul a hajhullás. Ezért elengedhetetlenné válik olyan kezeléssel történő beavatkozás, mely elősegíti a sejtek tisztulását és egyensúlyba hozza a sejtek és a faggyúmirigyek működését.

Száraz haj, illetve fejbőr

Ebben a rendellenességben szenvedők fejbőre száraz tapintású, a haj fénytelen, esetenként a hajszálak töredeznek. Erős tápanyaghiány mutatkozik.

Hajhullás

A hajhullás akkor tekinthető rendellenesnek, ha túlzott mértékű és hiányzik a normál újrakinövés. Minden esetben, amikor egy túlzott mértékű hajhullást látunk, egy megfelelő kezeléssel beavatkozunk úgy, hogy stimuláljuk a szőrtüszőt, elősegítve ezzel a vérellátást.

Szakember

Fodrász neve - Fodrász, hajgyógyászElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Fodrász neve - fodrász: fodrász telefonszáma

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (18. kerület)
www.varazsszalon.hu

 

 

 

 


Hajápolás, Hajgyógyászat
Hajgyógyászat
Hajgyógyászat, Hajápolás
Hajgyógyászat, Hajápolás

Gyorslinkek az oldalon belül
   
Látogasson el Szépségszalonunkba! Várjuk szeretettel!
SevenArt - Webdesign
© Copyright 2008-2017 - Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonSzépségszalon, Fogyasztószalon, Kozmetika - 1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. -  18. kerület
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon franchise hálózat építés