Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon szolgáltatásai
Alakformálás, Fogyasztás, Testkezelések Testkezelések
Masszázs, Testmasszázs
Masszázs, Testmasszázs Masszázs, testmasszázs
IPL villanófényes szőrtelenítés
IPL lézeres kezelések IPL lézeres kezelések
Professzionális kozmetika, Kozmetikai kezelések
Kozmetika, Kozmetikus Kozmetika

Manikűr, Pedikűr Kézápolás, Lábápolás

Műköröm építés Műköröm

Menyasszonyi frizurák, Kontyok, Esküvői smink, Esküvői műköröm Esküvőre készülve

Kismama szépségápolás Kismama szépségápolás

Férfi szépségápolás Férfi szépségápolás

Szépségszalon akciók
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Fodrászat

Fodrászat, Fodrász

Szépségvarázs - Fodrászat, fodrász Fodrász szalonunk felöleli a szakma összes szolgáltatását. Foglalkozunk hajgyógyászattal, hajhosszabbítással (csomózás, gyűrűzés, hajfelvarrás), alkalmi frizurák készítésével, fonatokkal, kontyokkal. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő frizura, szín, alkalmi frizura megálasztásában. Ha felkeltettük kíváncsiságát, tekintse meg galériánkat, ahol munkáinkkal ismerkedhet meg.

Fodrász szolgáltatásaink

Alkalmi frizurák.
Hajgyógyászat,
Hair tattoo,
Revlon fodrászat.

Árlista (fodrászat)

Fodrászat teljes árlista.

Szakember

Fodrász neve - Fodrász, hajgyógyászElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Fodrász neve - fodrász: fodrász telefonszáma

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (XVIII. kerület)
www.varazsszalon.hu

Fodrász szolgáltatásainkról bővebben

Célunk, hogy Vendégeink kellemes, baráti hangulatot találjanak nálunk, hogy az itt eltöltött idő vidám színfoltja legyen a mindennapoknak. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő frizura, szín kiválasztásában.

Nálunk lehetősége van az Alfaparf és a Revlon hajápolókkal, fejbőrápolókkal megismerkedni és ha úgy gondolja otthonában is szereté a regeneráló, gyógyító kúrát folytatni megvásárolhatja azokat, és már kezdődhet is az otthoni kúra.

Szárítás, frizura készítés

Alkalmi frizurákA szalonban a hajszárítás természetesen a hajmosást is magában foglalja. A szárítás során figyelembe vesszük Vendégünk egyéniségét, hogy maximálisan tudjon azonosulni a frizurával. Egy jól beszárított haj jobbá teheti közérzetünk s egész napunkat egyaránt. Megtisztítjuk a mindennapi szennyeződésektől a hajat és a fejbőrt, természetesen a fajtípusnak megfelelő samponnal. Vendégeink nagyon kedvelik a vizes fejmasszázst, ahol olyan hajápoló anyagokkal történik a masszázs, hogy hajszálaik új életre kelnek. A hajápolás után kiválóan formázhatóvá válik a haj.

Hajvágás

Férfi hajvágásA haj egészségét megőrizve minimum 2 havonta ajánlott egy frissítő hajvágás. Ez idő alatt a haj elveszti a formáját, tartását, egészségét. A külső hatások által okozott sérüléseket érdemes kezelni, de nem elég a hajápolók használata. Külső hatások lehetnek például: a napsütés, víz, nem megfelelő otthoni kezelés, festés, hajvasaló használata. Ezeket a sérüléseket csak hajvágással lehet helyrehozni.

A hajvágás megkezdése előtt megbeszéljük a Vendég elképzelését a frizuráról. Eközben hajdiagnosztikát végzünk, aminek célja, hogy a haj állapotát felmérjük. Figyelembe vesszük az arcformát, a forgók állását és roncsoltságát valamint a Vendég egyéniségét. Minderre azért van szükség, hogy Vendégünket az otthoni hajápoláshoz szükséges tanácsokkal is ellátjuk.

A hajat típusnak megfelelő samponnal megmossuk, majd utókezelőként balzsamot, vagy pakolást viszünk fel a hajra. A hajmosást után, a frizurának megfelelően levágjuk a haját. Befejezésként a megbeszélt frizurának megfelelően szárítjuk a haját.

Hidrogén

A hidrogén hatása miatt, a haj szárazabb lesz, mint az egészségesen lenne. Hidrogén, nem csak a szőkítő technikáknál használjuk, hanem minden hajfestésnél.

Melír

Melírozás, MelírA melírozás arra ad kiváló lehetőséget, hogy a hajad színét izgalmasabbá, érdekesebbé tegye, vagy egyszerűen hangsúlyozza a frizura vonalait. Két technikával dolgozunk, fóliás, sapkás melírral. A fóliás melírt azoknak ajánljuk akiknek a hajhosszuk megfelel a melírozáshoz és látványos változást szeretnének elérni. A sapkás melírozást rövid hajnál alkalmazzuk.

A melírozást alkalmazhatjuk  mindazoknál, akinek egyszínű a haja, vagy egyszínűre van festve, és fel szeretné dobni, újdonságot színességet szeretne megjelenésének adni, vagy egyszerűen csak egyszerűen szeretne kitűnni a tömegből, ezzel is magára irányítva környezetének figyelmét.

Festés

Hajfestés, fodrászatMindig a Vendégünkkel közösen kiválasztjuk a számára előnyös színt. A  kívánt színt felvisszük a haj egészére és a megfelelő hatóidő lejártával alaposan lemossuk. Természetesen, a festést és a melírozást alkalmazhatjuk egy időben, a festékek hatóidejét figyelembe véve. A festést követően a alaposan eltávolítjuk a hajfestéket a hajszálakról és a fejbőrről. A megfelelő sampon és balzsam, hajápolók használata a vegyszeres munka után nagyon fontos. Ezután kívánság szerint megszárítjuk.

Az ősz hajnál alkalmazunk, olyan plusz eljárást a festés során, amivel az ősz szálak befedését  tudjuk biztosítani.   akkor előkezelést végzünk, hogy egységes legyen a hajszín.

A hajfestés egy változás lehet azoknak, akik nincsenek megbékülve hajuk színével, vagy az ősz hajszálak mennyisége már zavaró számukra. Egy új és jól kiválasztott hajszín a magabiztosság, az újdonság, és jól ápoltság üzenetét sugározza, amely a viselőjének több sikert és önbizalmat ad. Ezért mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének valami teljesen újat kipróbálni.

Hajtő festése, blansolása

Szőkítés, BlansolásA hajtő festése, tőfestés a lenőtt hajrészek után festését jelenti. A hajfestéket csak a lenőtt hajrészekre visszük fel. Hatóidő lejárta előtt fellazítjuk a festéket a hajról a fejmosótálnál, majd ráhúzzuk a festéket a hajhosszra. Ezzel újra egyszínűvé, fényessé tesszük a hajat. A blansolással akár 7 árnyalatot is világosíthatunk a hajon. Ezt a hatást hajfestéssel nem lehet elérni, ezért van szükség a blansolásra.

Száraz, nem megmosott hajon végezzük a hajtő szőkítését. A kívánt színhez mérten kikeverjük a megfelelő szőkítő készítményt és ecset segítségével felvisszük a lenőtt hajrészekre. Ennél az eljárásnál nincs konkrét hatóidő, ezért folyamatosan figyelni kell a hajat. Amikor elértük a  megfelelő színmélységet, alaposan leöblítjük és gyengén megmossuk a hajat. Ezután az előre kiválasztott színt ráfestjük a már leblansolt hajtőre.

Blansolás teljes hajhosszon

Szőkítés, BlansolásA kívánt színhez mérten kikeverjük a megfelelő szőkítő készítményt és felvisszük először a hajhosszra, majd a hajvégre. Amikor majdnem elértük a megfelelő színmélységet, akkor felvisszük a hajtőre. Mivel nincs konkrét hatóidő, ezért folyamatosan figyeljük a hajszínt, majd a megfelelő színmélység elérésekor alaposan leöblítjük és gyengén megmossuk. Ezt követően átszárítjuk, majd a kívánt színre befestjük, hogy egységes színű legyen mindenhol a Vendég frizurája. Végül a Vendég kérésének megfelelően szárítjuk a haját.

Dauer

Dauer, Tartós hullámDauer készítése előtt megállapítjuk a hajszálak minőségét, vastagságát, csavarási módokat és irányokat. A hajat egyszer gyengén megmossuk, fellazítva ezzel a hajat. Ezután a kívánt méretű csavarókra felcsavarjuk a hajat. A felcsavart hajat felitatjuk a haj minőségének megfelelő dauervízzel, majd 10-15 percig rajta hagyjuk, amely megbontja a hajban lévő kötéseket. Hatóidő lejárta után leöblítjük, majd fixálót rakunk a hajra, amely újraalakítja a kötéseket, és lezárja a haj belső szerkezetét. Ezáltal felveszi a haj a csavaró formáját. Gyengéden leöblítjük, és utókezelőként balzsamot, vagy ápolót rakunk rá. Ezután kívánság szerinti szárítjuk.

A dauert volumennövelésre, vagy térfogatnövelésre haszáljuk. Mindezt úgy tudjuk elérni, hogy a sima és rendszerint ritka hajba rugalmas, lágy esésű tartós hullámokat készítünk. Azoknak a Vendégeknek ajánljuk, akiknek tartás nélküli, lelapuló, rendszerint ritka és/vagy gyorsan zsírosodó, kezelhetetlen  a haja. Illetve minden olyan Vendégünknek, akik szép egyenletesen göndör frizurát szeretnének maguknak.

Szakember

Fodrász neve - Fodrász, hajgyógyászElőzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Fodrász neve - fodrász: fodrász telefonszáma

Szépségvarázs
Fogyasztóközpont és Szépségszalon
1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. (18. kerület)
www.varazsszalon.hu

 

 

 

 


Fodrászat, Fodrász
Hajgyógyászat, Hajápolás
Férfi fodrászat, Férfi fodrász
Hajdúsítás, Hajhosszabbítás

Gyorslinkek az oldalon belül
   
Látogasson el Szépségszalonunkba! Várjuk szeretettel!
SevenArt - Webdesign
© Copyright 2008-2017 - Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonSzépségszalon, Fogyasztószalon, Kozmetika - 1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. -  18. kerület
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon franchise hálózat építés