Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon szolgáltatásai
Alakformálás, Fogyasztás, Testkezelések Testkezelések
Masszázs, Testmasszázs
Masszázs, Testmasszázs Masszázs, testmasszázs
IPL villanófényes szőrtelenítés
IPL lézeres kezelések IPL lézeres kezelések
Professzionális kozmetika, Kozmetikai kezelések
Kozmetika, Kozmetikus Kozmetika

Manikűr, Pedikűr Kézápolás, Lábápolás

Műköröm építés Műköröm

Menyasszonyi frizurák, Kontyok, Esküvői smink, Esküvői műköröm Esküvőre készülve

Kismama szépségápolás Kismama szépségápolás

Férfi szépségápolás Férfi szépségápolás

Szépségszalon akciók
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

Trendek, divat - tavasz / nyár

Gyorslinkek az oldalon belül

- Eljött az ideje a Tavaszi méregtelenítésnek - Fogyasztás
- Méregtelenítés az allergiaszezon előtt- A tisztulás útja
- Fogyasztás- Kisüt a napocska és lekerülnek a takaró ruhadarabok
- Kozmetika- Arctisztítás
- Fodrászat - Hajápolás, UV védelem
- Kézápolás - Trendi körmök
- Lábápolás - Papucsszezon


Eljött az ideje a tavaszi méregtelenítésnek - Fogyasztás

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonAmikor a természet éppen erőre kap, mi úgy érezzük magunkat, mint akiken átment az úthenger. Ekkorra testünk legyengül, "köszönhetően" a szervezetünkben a téli hónapokban a vitaminokból, az ásványi anyagokból és a nyomelemekből kialakuló hiánynak. Eljött az ideje a tavaszi méregtelenítésnek.

Télen anyagcserénk is lelassul, így a szervezetünkbe kerülő mérgeket és a képződött salakanyagokat sem tudja eltávolítani. Ezek megbontják a belső egyensúlyt, sejtszinten akadályozzák az oxigén- és tápanyagellátást, ami az energiatermelésre is kihat, nem csoda hát, ha teljesítőképességünk csökken és fáradtnak érezzük magunkat.


Méregtelenítés az allergiaszezon előtt - A tisztulás útja

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonAkik komolyan ügyelnek egészségükre, azok évente két alkalommal - tavasszal és ősszel - egy két-három hetes méregtelenítő kúrát végeznek. Ez a procedúra támogatja az erre hivatott belső szervek munkáját, segít azoknak kilökni magukból az összegyűlt káros anyagokat. A megfelelő méregtelenítés során a szervezetünkben keletkező köztes - sokszor toxikus - anyagcseretermékektől is megszabadulhatunk. Ezek felszaporodásának oka egyébként a mértéktelen táplálkozás, a túlzott fehérje- és zsírfogyasztás.


Fogyasztás - Kisüt a napocska és lekerülnek a takaró ruhadarabok

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonAzért, mert tél volt, nem szabad elhanyagolni a test azon részeit, melyeket átmenetileg ruha takart. Ugyanúgy időt kell fordítani a combok a fenék a has karbantartására, hiszen ha eljött a tavasz, két nap alatt nem lehet megszabadulni a téli szürkeségtől.

Ezért hetente többször törődj magaddal azokon a részeken is, melyeket most csak te - vagy kedvesed - lát. Sajnos nem elég ha csak szakemberhez fordulunk problémánkkal. Otthon is követni kell a szakember testkezelési tanácsait illetve akár otthoni kozmetikai készítményeket használni, hogy az eredmény ne maradjon el.


Kozmetika - Arctisztítás

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonTavasszal a legfontosabb, hogy mire a bőrt nap éri, addigra legyen a lehető legjobban kitisztítva. A nap ugyanis nem elfedi a bőrproblémákat, hanem gyulladást okoz.

A nap által beégetett, betokosodott mitesszereket és pattanásokat viszont sokkal nehezebb kitisztítani, így a legjobb, ha még a napozás előtt alávetjük magunkat egy alapos, szakszerű arctisztításnak. A rendszeres arctisztítás egyébként is ajánlott.

A téli bőrápoló krémünket ideje lecserélnünk. Ilyenkor olyasmire van szüksége a bőrnek, ami tele van vitaminokkal, főleg C-vitaminnal. Alapvetően igaz, hogy ilyenkor már kötelező UV-filtert is kenni magunkra.


Fodrászat - hajápolás, UV védelem

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonA vitaminok pótlására szüksége van nem csupán az egészséges emésztésnek, az egészséges bőrnek, hanem a haj és a köröm is igényel némi pótlást. Készülnünk kell a nap sugarainak erősödésére, hogy a hajunkat károsodás nélkül hordhassuk. A vitaminok pótlásáról belsőleg is gondoskodhatunk.

A káros UV sugárzás a hajat is szárítja, rongálja. Az erős tűző napon tapasztaljuk, hogy a hajunk színe fakul, és a hajszálaink károsodnak.

A hajpakolások, főleg kúraszerűen, igen jól rendbe hozzák a vitaminhiányos, fénytelen, esetleg töredezett hajat. A hajmosásnál figyelni kell a fejbőr átmasszírozására, hogy az elhalt bőr lekopjon és helyet adjon az új bőrsejteknek.


Kézápolás - Trendi körmök

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonA divatszínek a mogyoróbarna, a bézs, a pink, a zöld, a világoskék, ami a farmeros szezonhoz rendkívül jól illik. Egy díszített köröm esetében ezeknek a színeknek az erősebb árnyalatai is nagyon jól kombinálhatók, a színhatások variálásával még esztétikusabbá tudjuk varázsolni körmeinket. Díszítés szempontjából minden megengedett, akár a virágminták, színes anyagok, zselé- vagy porcelán használata.

A formák tekintetében előtérbe kerül az ovális és a mandulavágású köröm, ettől függetlenül a szögletes köröm sincs háttérbe szorítva.


Lábápolás - Papucsszezon

Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonA lábak, a lábfej és a lábkörmök ápolása ismét előtérbe kerül a papucsszezon kezdetével. Jellemző, hogy a hüvelyujjak túl szélesek, ezért a lakkozásnál lehet egy kicsit csalni, és különböző technikákkal keskenyíteni azt. Figyelni kell arra is, hogy a körmökön kívül maga a láb is szépen legyen ápolva. Nem túl esztétikus látvány, ha gyönyörű körmök mellet valakinek repedt a sarkán a bőr. Az epillálásról se feletkezzünk meg!

 


Gyorslinkek az oldalon belül
   
Látogasson el Szépségszalonunkba! Várjuk szeretettel!
SevenArt - Webdesign, Optimalizálás
© Copyright 2008-2017 - Szépségvarázs Fogyasztóközpont és SzépségszalonSzépségszalon, Fogyasztószalon, Kozmetika - 1188 Budapest, Kőrisfa utca 4. -  18. kerület
Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon franchise hálózat építés